Σχετικά με εμάς

Το e-shop trucker.gr δημιουργήθηκε από τον όμιλο KOUSgroup για να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στον σύγχρονο επαγγελματία και όχι μόνο. Με συνεργασίες αντίστοιχες του κορυφαίου ονόματος WURTH καθώς και της αντίστοιχης ποιότητας των προϊόντων που αντικατοπτρίζει το online shop trucker.gr έχει ως στόχο του την παροχή ποιοτικών προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές! Σε συνεργασία με την κορυφαία στον κόσμο εταιρεία WURTH ο όμιλος KOUSgroup και η εταιρεία TRUCKER, προχωράει δυναμικά δημιουργώντας μια υπερσύγχρονη σελίδα για τον επαγγελματία TRUCKER.gr.

Με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία όπως και των εταιρειών που διαθέτουν στόλο επαγγελματικών οχημάτων στην συγκεκριμένη σελίδα παρουσιάζονται λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί και όχι μόνο. Στην συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σαν αυτά που μόνο η WURTH διαθέτει. Με σλόγκαν Τώρα για τον επαγγελματία Trucker.gr ο όμιλος KOUSgroup, η εταιρεία TRUCKER & η WURTH αλλάζουν τα δεδομένα στον χώρο υποστήριξης επαγγελματικών οχημάτων. Το όνομα της WURTH ταυτίζεται με την λέξη ποιότητα!

Η σημασία της λέξης ΠΟΙΟΤΗΤΑ αντικατοπτρίζει τις αξίες και τα ιδανικά του ομίλου KOUSgroup με ιστορία και πορεία της εταιρείας του TRUCKSERVICE από το 1956! Στο site μπορείτε επίσης να βρείτε και άλλα προϊόντα (αξεσουάρ κλπ) που σχετίζονται με τον επαγγελματία οδηγό καθώς και μεταχειρισμένα οχήματα αρίστης κατάστασης με την εγγύηση και αξιοπιστία της εταιρείας TRUCKSERVICE!

Επικοινωνία

210 3463314
210 3467652

Ωράριο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:  08:30 – 18:30
ΣΑΒΒΑΤΟ:  08:30 – 14:00
ΚΥΡΙΑΚΗ:  ΚΛΕΙΣΤΑ